carmel college salland opent haar deuren voor groep 8

Carmel College Salland in Raalte opent op vrijdag 29 januari haar deuren van 16.00 tot 20.30 uur. Het open huis is voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. Leerlingen die in 4 havo willen instromen zijn ook van harte welkom.

Tijdens het open huis is er naast het reguliere onderwijsaanbod ook aandacht voor de Carmel Classes; onderwijs met behulp van de schoollaptop en leerlingbegeleiding. Deze dag is er volop gelegenheid om vragen te stellen en de sfeer op de school te proeven.

Medewerkers en leerlingen presenteren samen de school. Op Carmel College Salland werken ze in teams. Ieder onderwijsteam heeft een eigen plek in de school, dit noemen ze een domein. Hier leren en werken leerlingen, docenten en begeleiders meerdere jaren nauw samen. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving.

Havo/vwo
Het havo/vwo presenteert zichzelf in het nieuwe schoolgebouw en laat de bijzondere kenmerken van elk onderwijsteam zien. Bijvoorbeeld de dagelijkse gang van zaken binnen het team gymnasium/atheneum-plus. De voorlichting over instromen in 4 havo start om 20.00 uur. Het vmbo besteedt ruimschoots aandacht aan de verschillende leerwegen binnen het vmbo en het leerwegondersteunend onderwijs (lwoo). Het praktijkonderwijs geeft specifieke informatie over de mogelijkheden die worden geboden vanaf de start op school tot en met de kwalificatie voor de arbeidsmarkt.

Vmbo
Bezoekers voor vmbo en praktijkonderwijs worden verzocht gebruik te maken van de ingang aan de Zwolsestraat 57 of de ingang aan de Florens Radewijnsstraat 6. De ingang voor het open huis havo/vwo is aan de Hofstedelaan 4. Belangrijk om te weten is dat het open huis specifiek bedoeld is voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Voor andere belangstellenden zijn reeds kijkdagen georganiseerd op 13 en 14 januari 2016.

De school roept bezoekers uit Raalte op, indien mogelijk, te voet of met de fiets te komen in verband met de verwachte parkeerdrukte rond de school. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.