cabaretiers in kleinkunstcafe van hoftheater

Cabaretiers Patrick Nederkoorn en Jeroen Leenders spelen op vrijdagavond 8 januari samen met Kirsten van Teijn in het Kleinkunstcafé in het Hoftheater in Raalte. Theaterbureau Grünfeld BV stuurde ons een aankondiging van de show.

Patrick Nederkoorn fileert in zijn debuutprogramma ‘Code Rood’ de participatiesamenleving.
En daarmee koos hij voor een inhoudelijk programma met een onderwerp dat voor langere tijd actueel is. De zorg. Afgezaagd? Allerminst. Nederkoorn studeerde, net als onder andere Pieter Derks en Louise Korthals, aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch.
Hij is vaste moderator aan de Academie voor Leiderschap en hij treedt regelmatig op als dagvoorzitter, presentator of zanger van kleinkunstnummers.

Tevens is hij bedenker van de ‘De Stand van Zaken’, een actuele talkshow in verschillende theaters, waarin hij lokale prominenten aan zijn stamtafel ontvangt en is hij te horen als vaste columnist op Radio 1 in het programma ‘Met het oog op morgen’.

Jeroen Leenders is een échte stand-up comedian. En het enige wat Leenders meebrengt voor zijn nieuwe show ‘Pagliacci’ is een hoofd vol denkbeelden en verhalen. Maar het is het moment zélf dat beslist wat er verteld wordt én hoe.

Hij brengt een humoristisch authentiek betoog over de kern van het leven en zijn kijk hierop. Elke dag is zijn voorstelling dan ook anders, niet alleen door steeds een nieuwe actualiteit, maar elke zaal en elk publiek is anders, en dus is Jeroen ook steeds anders.

[youtube url=”http://staging2.youtube.com/embed/BHpWZFvujNs”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.