Home / archiefcentraal / brandweer tevreden met rustige jaarwisseling

brandweer tevreden met rustige jaarwisseling

De brandweer in deze regio is tevreden over de ‘relatief rustige jaarwisseling’. In de regio IJsselland was er een daling van het aantal incidenten ten opzichte van vorig jaar. Er hebben zich geen noemenswaardige incidenten voorgedaan. In alle gemeenten waren diverse kleine buitenbrandjes en containerbrandjes, maar deze vormden geen verder gevaar voor de omgeving.

Dit blijkt uit een totaalbeeld van de korpsen uit de regio en de Meldkamer Oost Nederland (MON). In vergelijking met vorig jaar zijn er minder meldingen geweest. Er waren geen meldingen van geweld tegen hulpverleners.

Brandweer IJsselland is vanuit de verschillende posten ongeveer 60 keer in actie gekomen. Dat is minder ten opzichte van vorig jaar toen er ongeveer 100 meldingen binnen kwamen. In totaal zijn er 56 meldingen binnengekomen, waarvan 43 brand gerelateerd.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.