bram van der vlugt en kasper van kooten in hoftheater

Bram van der Vlugt doet zich in het bekroonde toneelstuk ‘Op bezoek bij meneer Green’ ouder voor dan hij eigenlijk is en Kasper van Kooten gaat terug naar zijn jeugd tijdens zijn nieuwste voorstelling ‘Bonte Avond’. Op bezoek bij meneer Green is op donderdag 14 januari te zien in het HOFtheater in Raalte en de Bonte Avond is mee te beleven op zaterdag 16 januari.

Op bezoek bij meneer Green – Bram van der Vlugt en Oren Schrijver
Twee mannen krijgen tegen wil en dank met elkaar te maken. De 86-jarige weduwnaar meneer Green (Bram van der Vlugt) leeft teruggetrokken in zijn flat als er een jonge zakenman (Oren Schrijver) op zijn stoep staat. De man heeft een taakstraf. Zes maanden lang moet hij meneer Green wekelijks bezoeken. Geen van beide mannen zit op de bezoekjes te wachten, maar gaandeweg blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten.

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 14 januari om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten 27 euro incl. pauzedrankje.

Kasper van Kooten – Bonte Avond
Vermakelaar Kasper van Kooten staat in het HOFtheater met zijn nieuwe cabaretprogramma Bonte Avond. Een voorstelling in Kaspers kenmerkende stijl van verhalend, fysiek en muzikaal cabaret. De Bonte Avond, wie maakte hem niet mee? Kasper was met vijf vriendjes de Dolly Dots, op knakkende naaldhakken en in schurende visnet-panty’s. Ze waren twaalf. De andere vijf hebben na dat hoogtepunt nooit meer opgetreden, maar Kasper nog iedere avond. Waarom toch? Wie wil hij nog steeds een keer zijn: zichzelf, eindelijk? In zijn eerlijkste Bonte Avond ooit geeft Van Kooten een bijzondere inkijk.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 16 januari om 20.15 uur in het HOFtheater.
In het kader van het Nationaal Theaterweekend kosten kaarten 10 euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.