bouwend nederland bundelt krachten in de regio

Vier afdelingen van Bouwend Nederland vormen sinds 1 januari 2016 één nieuwe afdeling. Het gaat om de afdelingen Apeldoorn e.o., Deventer, Raalte en Zutphen. De nieuwe afdeling heet Stedendriehoek/Salland.

Hans van Norel, voorzitter van de nieuwe grote afdeling en directeur en eigenaar van Van Norel Bouwgroep in Epe: “De nieuwe afdeling is opgericht om de belangen van onze leden nog beter te dienen. Naast ledenservice bieden we interessante bijeenkomsten over regionale en andere ontwikkelingen in onze sector, met interessante sprekers. En natuurlijk hebben we met 90 leden zo een grotere representatieve achterban, waardoor we krachtiger kunnen optreden en een sterkere vuist kunnen maken richting politiek en andere partijen.”

Verandering
“De bouw- en infrasector is in verandering en er moet veel gebeuren, nu we de crisis van ons afschudden. Dat besef moet op meer plekken doordringen. Zo zetten we de bouw- en infra-overleggen voort met de gemeenten, onder regie van onze nieuwe afdeling. Voor dit werkgebied is dan ook gekozen vanwege de overlap met de politiek-bestuurlijke regio Stedendriehoek. Ook is er een overlap met het werkgebied van de opleidingsbedrijven voor de bouwsector, die in Apeldoorn en Deventer gevestigd zijn.”

Voor 2016 staan er diverse bestuurs- en ledenbijeenkomsten op het programma. “De eerste ledenbijeenkomst is op woensdag 16 maart, met onder meer voorlichting over ‘private kwaliteitsborging’, want er verandert nogal wat op dat vlak. We beginnen op zaterdag 16 januari met een bijzondere nieuwjaarsreceptie voor onze leden en hun partners, in Paleis het Loo in Apeldoorn.”

De nieuwe afdeling wil nadrukkelijk de goede banden met haar leden en omgeving versterken en zo de maatschappelijke functie van de sector bouw en infra verder uitbouwen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.