bouwbedrijf meijer mag angeli custodes renoveren

Bouwbedrijf Gebroeders Meijer uit Raalte heeft de voorlopige aanbesteding voor de grootschalige renovatie en verbouwing van Angeli Custodes in Raalte gewonnen. “Door een goede teamprestatie is er een goede balans gevonden tussen duurzaamheid, kwaliteit, sfeer, organisatie en communicatie”, laat het bedrijf trots weten.

Het bestaande woonzorg- en verpleegcentrum Angeli Custodes wordt gerenoveerd en uitgebreid door de bouw van 28 appartementen die geschikt zijn voor zorg. Het gaat om een gezamenlijke ontwikkeling voor de huisvesting van senioren door Zorggroep Raalte en Woningstichting de Veste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.