bokkers wijkt uit naar broekland

De live cd-opnames van de band Bökkers komend weekend vinden plaats op een andere locatie dan eigenlijk gepland. Op de locatie in Oxe bleek de band minder welkom dan gedacht en dat heeft de band doen besluiten om uit te wijken naar Broekland.

De feestelijke live-opnames, waarbij publiek aanwezig is, kunnen doorgang vinden in de sfeervolle, tot concertzaal omgetoverde, boerenschuur van de familie Korterik aan de Reuveldsweg 6 in Broekland. In de omgeving beter bekend als Hein & Diny Music Hall. Qua sfeer en ligging helemaal perfect voor het live-album dat dit voorjaar uitkomt.

Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard gewoon geldig. Voor de zondagmiddag zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Opnames
29, 30 en 31 januari
Hein & Diny Music Hall
Reuveldsweg 6 Broekland

29 januari: 20.00 – 23.00 uur
30 januari: 20.00 – 23.00 uur
31 januari: 16.00 – 20.00 uur 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.