bokkers neemt liveplaat op

Liveshows van Bökkers zijn ongeëvenaard: een hossende menigte, het zweet druipt van het plafond, de planken krullen uit de vloer en liters bier stromen uit de tap. Dit gevoel gaat de band op zaterdag 30 januari op plaat vastleggen onder de noemer ‘Bökkers in Öxe’. De band speelt in een oude vervallen boerderij in het Overijsselse Oxe voor een select gezelschap bezoekers.

Voor fans is het een unieke mogelijkheid om niet alleen een zeer exclusieve show bij te wonen, maar ook om vereeuwigd te worden op een album van de band. De locatie is een oude vervallen boerderij in de “middle of nowhere”.

Tickets kosten 15 euro en zijn te koop via de website van Bökkers (staging2.bokkersband.nl) en hun Facebookpagina (staging2.facebook.com/bokkersband).

Bökkers in Öxe
Zaterdag 30 januari
Aanvang: 20.00-23.00 uur
Tickets: 15 euro (excl. voorverkoopkosten)
Locatie: Oxerhoflaan 5, Oxe (Deventer) 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.