Home / archiefcentraal / bijzondere vesperviering in de pauluskerk

bijzondere vesperviering in de pauluskerk

In de Pauluskerk in Raalte wordt zaterdagavond 30 januari om 19.00 uur een vesperviering gehouden. Dit is een viering die aansluit bij het traditioneel avondgebed van de getijden in de Rooms-Katholieke kerk. 

Er wordt gebeden, er worden psalmen gezongen en daarnaast is er ruimte voor persoonlijke meditatie. De werkgroep gebedsdiensten en de Cantores van het Herenkoor van de Pauluskerk nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn. Na afloop is er koffie en kan iedereen met elkaar van gedachten wisselen. 

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.