bijeenkomst kbo in teken van voedselbank raalte

KBO Raalte heeft op woensdag 3 februari haar bijeenkomst die in het teken staat van de voedselbank. “De Voedselbank Raalte werkt nu geheel zelfstandig en het aantal pakketten dat daar worden verstrekt neemt alleen maar toe. Deze middag komen ze vertellen hoe dit allemaal gaat”, aldus Annie Eilert van KBO Raalte. 

“Waar moeten mensen aan voldoen die hier gebruik van maken? Het is ook goed om te horen hoe zij aan haar producten komen en wat er zoal in het pakket kan zitten.”

De middag begint om 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur en wordt gehouden in het Buurtcentrum Swaenewoerd. Die middag kunnen bezoekers iets meenemen wat lang houdbaar is en dit in de doos doen die bij de ingang van de zaal zal staan. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.