Home / archiefcentraal / ben nijboer per direct uit de vvd

ben nijboer per direct uit de vvd

Ben Nijboer stapt per direct uit de VDD en verlaat dus de VVD-fractie in Raalte. Hij kan zich in toenemende mate niet verenigen met de koers van de landelijke VVD. “Ik kan veel onderwerpen aangeven waar de schoen voor mij is gaan wringen, maar dat zal ik maar niet doen.” Hij laat weten zijn besluit niet te baseren op één onderwerp, maar op een stapeling van keuzes, ontwikkelingen en incidenten waar hij zich niet mee kan én wil verenigen. 

Hij benadrukt wel, dat dit besluit hem vooral moeite heeft gekost, omdat hij naast zijn kritiek op de landelijke VVD wel trots is op de kwaliteit en sfeer van de lokale fractie. “Dat is een goed team, waar ik met pijn in het hart nu uitstap.” Nijboer heeft erg grote moeite met de landelijke VVD. “De maat is gewoon vol en dan is dit de consequentie waar ik niet voor weg wil lopen.”

Nijboer blijft vooralsnog wel aan als raadslid. Over enkele weken geeft Nijboer verdere duidelijkheid.

 

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.