ben jij de nieuwe oogstkoningin van stoppelhaene

Het is nog lang geen eind augustus, maar Stöppelhaene is al op zoek naar een nieuwe Oogstkoning met twee Hofdames. Lijkt het jou leuk dit jaar het Sallands Oogstfeest vanuit die bijzondere rol mee te maken? Geef je dan snel op.

Het leven vóór de schermen van de Oogstkoningin en haar Hofdames begint op Stöppelhaene-woensdag als je tijdens de Sallandse cabaretavond wordt voorgesteld aan het publiek in de Sallandse Herberg. Vanaf dat moment representeer je Stöppelhaene het hele oogstfeest. Je bezoekt veel, zo niet alle activiteiten van de Stöppelhaene, wordt overal koninklijk ontvangen, maar houdt ook heus tijd over om ’s avonds gezellig je eigen feestje te vieren.

Van Oogstkoningin en Hofdames wordt verwacht dat je Stöppelhaene op een leuke manier vertegenwoordigt. De commissie is op zoek naar Hofdames tussen de 21 en 30 jaar.

Iets voor jou? Geef je dan op. Alleen, of samen met een vriendin. Niet twijfelen, gewoon doen!

Geef je op voor 18 januari
Stuur een mail met je gegevens naar oogstkoningin@stoppelhaene.nl. Opgeven kan tot en met 18 januari. Dat is al redelijk snel en heeft te maken met de voorbereidingen voor de garderobe voor de nieuwe oogstkoningin en hofdames.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.