beltetocht weer in het zicht

De jaarlijkse Beltetocht staat weer op het programma op zondag 6 maart. De deelnemers van deze ATB-toertocht (35/50 km) rijden een groot deel van de tocht over de Sallandse Heuvelrug.

Wielervereniging CRT Raalte is één van de samenwerkende partners die het natuurzorgsysteem ‘S(up)port-for-Nature’ ondersteunt. Dit systeem zorgt ervoor dat georganiseerde sportevenement op de Sallandse Heuvelrug mogelijk blijven en het natuurpark daarvoor financiële support ontvangt.

Via deze financiële bijdrage wordt in het natuurgebied onderhoud verricht aan wandel-, ruiter- en fietspaden en ATB-routes. Ook worden bijvoorbeeld bestaande routes verbeterd en onderhouden.

Door middel van iets verhoogde deelnamekosten draagt iedere deelnemer bij aan het in stand houden van een prachtig stuk natuur waar hij/zij ook op de ATB van kan genieten. De Beltetocht start 6 maart vanuit MFA De Belte in Nieuw Heeten tussen 9.00 en 10.00 uur. Voor jeugdige deelnemers is er gelegenheid om onder begeleiding de tocht te fietsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.