beheersstichting szw presenteert plannen

Na een intensieve periode van meer dan een jaar is zwembad De Welters in Wijhe per 1 januari verzelfstandigd. Stichting Zwembad De Welters (SZW) start vanaf dit zomer-zwemseizoen, dat eind april begint, het beheer en de exploitatie van het openluchtzwembad over te nemen van de gemeente Olst-Wijhe.

In een informatiebijeenkomst op donderdagavond 11 februari presenteert en licht het bestuur van de beheerstichting de plannen toe. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in de raadzaal van het gemeentehuis in Wijhe, zullen onder andere de missie en visie van de stichting, de uitvoering en activiteiten, de openingstijden en tarieven én het vrijwilligersbeleid uitvoerig aan de orde komen.

De beheerstichting nodigt de bevolking en alle andere belanghebbenden en belangstellenden van harte uit vanaf 19.30 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De informatiebijeenkomst start om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur duren.

Samenstelling beheersstichting
Per 1 januari wordt Stichting Zwembad De Welters (SZW) gevormd door Gerhard Jansen (voorzitter), Richard Heuver (penningmeester), Wilco Roetert Steenbruggen (secretaris), Gjalt Dijk en Harrie Stevens (beide bestuursleden). Allen hebben de benodigde bestuurlijke achtergrond én sterke affiniteit met het zwembad en de zwemsport.

Uitdaging
Dat zwembad De Welters en de zwemsport verankerd zijn in de samenleving in Wijhe en omstreken heeft het onderzoek van Drijver & Partners en de eerdere handtekeningenactie voor behoud van het bad aangetoond. “Het bad is een ontmoetingsplek voor jong en oud, waarbij recreatie, educatie en welzijn centraal staan. Wij roepen de bevolking op om bij deze avond op 11 februari aanwezig te zijn en vooral mee te denken in de invulling van vrijwilligersactiviteiten met betrekking tot het runnen van het bad. Alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat het ‘ons’ zwembad is en blijft”, aldus Wilco Roetert Steenbruggen namens SZW.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.