basisopleiding coachen enthousiast in ontvangst genomen

Het certificaat ‘basisopleiding coachen’ is door 24 enthousiaste coaches van SMHC in ontvangst genomen op 18 januari.

Frank Geerts heeft interactief de basisprincipes van de KNHB hockeycoaching in twee bijeenkomsten behandeld. De cursus is gericht op de beginnende hockeycoach, maar het was ook interessant voor de meer ervaren coaches. Hiermee zijn de coaches klaar voor het vervolg van het veldhockeyseizoen. “We zijn blij dat onze sponsoren Deco HOME in Heino en Dierenartspraktijk Midden Salland deze kwaliteitsimpuls mede mogelijk hebben gemaakt. 

Foto: Paulien Menzel

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.