autismecafe met willeke van den hoek

In Gasterij de Noaber in Shuilenburg in Raalte wordt op woensdag 27 januari vanaf 19.30 uur het Raalter Autismecafé gehouden. Op deze avond krijg je de gelegenheid eigen ervaringen te delen en vragen te stellen. Willeke van den Hoek is te gast en het thema luidt: ‘Een kind met autisme in je gezin’.

Willeke is moeder van twee kinderen, waaronder een zoon met autisme. Hij is nu vijftien jaar. Willeke maakte onlangs een rapport over het gezinsleven met een kind met autisme. In dit rapport komt geen enkele deskundige aan het woord, maar wel 75 ouders van een kind met autisme. Want, zo zegt Willeke: “Geen enkele deskundige kan jou vertellen hoe je het in jouw gezin moet doen.

Er zijn ondertussen immers verschillende manieren bekend waarop je met autisme kunt om gaan. Hoe je het in jouw gezin gaat aanpakken hangt bovendien niet slechts af van jouw kind met autisme, maar vooral ook van jouw eigen voorkeuren, je mogelijkheden en je situatie”. Deze avond gaat over ‘hoe doen wij het in ons gezin?’ als het bijvoorbeeld gaat over werk in combinatie met opvoeding, over broertjes en zusjes, over de relatie met je partner, over je sociale leven en niet te vergeten: hoe is dit voor jezelf?

Verloop

19.30 uur Ontvangst met koffie & thee
20.00 uur Welkom
20.05 uur Interactief gesprek met Willeke van den Hoek
21.00 uur Pauze
21.15 uur Vervolg interactief gesprek met Willeke van den Hoek
22.00 uur Informeel napraten
22.30 uur Einde Autismecafé Raalte

Locatie
Schuilenburg: Gasterij De Noaber, Landrechtweg 2, Raalte

Toegang
Gratis – een vrijwillige gift is welkom

Consumpties
De koffie en thee is gratis (de drankjes zijn voor eigen rekening)

Gespreksleider
Agnes Brinkhof

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.