amicitia bedient goed gevulde zalen

Showkorps Amicitia Boerhaar heeft afgelopen weekend haar jaarlijkse uitvoering gehouden. Zaterdag was de zaal goed gevuld en zelfs zondagmiddag was deze afgeladen vol. Het programma eindigde laat in de avond met tequila waarbij de majorettes als serveersters de dans verzorgden.

De uitvoering, met als titel ‘Showkorps Amicitia werkt’, was naar eigen zeggen één grote wervelende show met een aaneenschakeling van vlotte nummers met daarin veel komische momenten en shows van de minirettes en majorettes verwerkt. Van leeuw tot non en serveerster tot sexbom; op ieder thema was een uitgekiende show in bijpassende kleding. Veel nummers werden gespeeld door het orkest met als muzikaal hoogtepunt het nummer ‘Paradise’, inclusief lichtshow waarbij het publiek zich werkelijk in het paradijs waande.

Jeugd
De uitvoering van de grote hoeveelheid jeugd bij Amicitia was opvallend. De minirettes en de leerlingen van de slagwerkgroep, blokfluitgroep en het orkest hebben zich laten horen en zien dat zij klaar zijn voor de toekomst van de showkorps. Showkorps Amicitia heeft ook twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Danique Koekoek is 7,5 jaar majorette en Patricia Doorn speelt 12,5 jaar Bugel in het orkest. 

Tijdens het slotwoord sprak de voorzitter zijn dank uit aan Muzieknetwerk Salland waarmee het korps samenwerkt om muzieklessen te verzorgen op de basisscholen in Wijhe en Boerhaar. Dankzij deze samenwerking zaten zondagmiddag veel leerlingen van bovengenoemde scholen in de zaal om te genieten van het muzikale programma.

Nieuwe lessen
Er kan ook weer gestart worden met nieuwe opleidingen. Iedereen met muzikale belangstelling is welkom. Amicitia nodigt belangstellenden uit om vrijblijvend te komen kijken of informatie op te vragen. Meer informatie over Showkorps Amicitia kun je vinden op de website staging2.showkorpsamicitia.nl. Er kan ook gebeld worden met het secretariaat middels 0570-521671.  

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.