alternatieve elfstedentocht gereden voor ronald mcdonald huis

Timo van Vilsteren, 14 jaar uit Heino, heeft afgelopen vrijdag 22 januari de 200 kilometer lange alternatieve Elfstedentocht uitgereden op de Weissensee in Oostenrijk. Daarmee heeft hij een mooi bedrag bij elkaar gereden voor de Weissensee4Kids. Het totale geldbedrag is tijdens zijn stage overhandigd aan Mevrouw L. Booijink, huismanager van het Ronald McDonald Huis.

Timo zit op het Thorbecke Scholengemeenschap in Zwolle, in de derde klas. Dit jaar moest hij een week lang maatschappelijk stage lopen en dat wilde hij gaan doen bij het Ronald Mc Donaldhuis in Zwolle. Zijn hobby is schaatsen en dat doet hij bij IJsvereniging Stokvisdennen in Dalfsen. Toen hij te horen kreeg van de actie Weissensee4Kids, leek het hem leuk deze actie te combineren met het goede doel.

Ronald McDonald Huis
“Met jouw sportieve prestatie geven wij kinderen een kans op een betere toekomst. In beweging komen voor kinderen, dat is het doel van Weissensee4Kids.” Met fondsen die samen geworven worden, worden kinderen in Nederland en Afrika gesteund. “Kinderen verdienen liefde, aandacht, eten, kleding, zorg. Wij willen ons steentje bijdragen om ze dat te geven. Het ingezamelde geld in Nederland wordt gebruikt om het mogelijk te maken dat ouders dichtbij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen blijven: een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.”

Voor meer informatie kun je kijken op http://staging2.kinderfonds.nl/huis-zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.