alle henken gratis naar het hoftheater

Heet jij toevallig Henk? Dan kun jij op 22 januari gratis naar HENK, het tiende programma van Schudden. De aanvang van de voorstelling is om 20.15 uur.

Schudden
Het duo Schudden maakte de afgelopen twintig jaar tien programma’s, gewaardeerd met goede recensies en nominaties voor de cabaretprijs Poelifinario. Noël van Santen en Emiel de Jong maken toneelmatig cabaret en beheersen beiden het ‘jongejannen’, het meerdere personages door elkaar spelen. Maar deze keer is Emiel de hoofdpersoon Henk en speelt Noël alle andere rollen. Hun nieuwste show ‘Henk’ is een combinatie van een ingenieus decor, komische dialogen, subtiel spel en de chemie van twee perfect op elkaar ingespeelde acteurs.

Henk gaat iedere dag plichtsgetrouw naar zijn werk, nadat hij plichtsgetrouw naar de klaagzang van zijn buurman heeft geluisterd en hij vrouwsgetrouw samen met zijn Els het bed heeft opgemaakt. Henks leven kent vele rustige dagen, maar ook vele onrustige nachten. Zijn nachtmerries en angsten sluipen zijn alledaagsheid binnen. Zijn verlangens dringen zich aan hem op. Waar komen ze vandaan? En belangrijker: waar brengen ze hem?

Henken gratis toegang
Iedereen die Henk heet, mag gratis naar de voorstelling Henk van Schudden. Vrijkaarten kunnen gereserveerd worden via info@hofinsalland.nl of 0572 361 361 en op vertoon van een identiteitsbewijs afgehaald worden bij de theaterkassa. Vermeld bij de reservering hoeveel kaarten er in totaal worden besteld en hoeveel daarvan voor een Henk zijn.

Kaartverkoop
Reguliere kaarten kosten 21 euro en zijn te koop via de kassa het HOFtheater of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie en de volledige actievoorwaarden op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.