Home / archiefcentraal / achtereekte zevende op nk allround

achtereekte zevende op nk allround

Carlijn Achtereekte is dit weekend als zevende geëindigd op het NK Allround. De schaatsster uit Lettele zakte op de laatste dag flink in het klassement doordat ze zowel op de 1500 als de 5000 meter achtste werd. Antoinette de Jong won het NK Allround, gevolgd door Annouk van der Weijden en Linda de Vries.

Achtereekte finishte op de 5000 meter als laatste in een tijd van 7.13.61. De afstand werd gewonnen door Van der Weijden in 7.04.55. Eerder op de dag finishte Achtereekte ook als achtste op de 1500 meter. Ze reed 2.01.14. Linda de Vries won de afstand in 1.58.21.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.