aankondiging carbidschieten warmelo was pesterijtje naar gemeente en politie

Maar dat bleek een pesterijtje richting politie en gemeente. De tent in de wadi moest een huiskamer voorstellen en waar je binnen de bebouwde kom in de buitenlucht geen carbid mag gebruiken, daar kunnen ‘ze’ carbid in je eigen huis afschieten toch moeilijk verbieden, was zo ongeveer de redenatie van de Warmeloërs op weg naar de jaarwisseling.

Maar het was een ‘grap’, de politie een beetje opnaaien en dan verder niks doen.

Intussen leverde het artikel over de vooraankondiging overigens wel de nodige reacties op op onze site, vooral van mensen die carbid schieten binnen de bebouwde kom maar niks vinden. En daarmee heeft de grap dat dan toch ook wel duidelijk gemaakt: het lijkt er op dat het verbod op carbid schieten binnen de bebouwde kom niet echt breed gesteund wordt door de samenleving.

[poll id=63]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.