4h opnieuw nederlaag broekland door gebrek aan vertrouwen

In de vierde klasse H heeft Broekland voor de achtste keer op rij niet gewonnen. De uitwedstrijd tegen SV Zwolle ging met 2-0 verloren. Bij de rust was het nog 0-0.

Trainer Richard van Dellen van Broekland wijt de nederlaag met name aan een gebrek aan vertrouwen. “We creeëren zelf te weinig kansen en als we die al hadden maakten we ze niet af. SV Zwolle was veel effectiever. Wij kampen met een spitsenprobleem waardoor we de goals niet maken.” De wedstrijd was in de eerste helft voor de neutrale toeschouwers nog het meest interessant, aldus Van Dellen. Er vielen weinig kansen te noteren. In de eerste twintig minuten van de tweede helft had Broekland het meeste recht op een doelpunt, maar die viel niet. “Daarna heeft Zwolle twee gelukkige momenten voor de goal en die gaan er in.”

De laatste overwinning van Broekland is al weer 4 maanden geleden. Toen werd er met 1-0 gewonnen van Diepenveen. Sindsdien werd er 3 keer gelijkgespeeld en gingen er 3 wedstrijden verloren. De kans dat deze reeks snel word doorbroken is groot, want voor aankomende zondag staat het duel met Balkbrug op het programma. Balkbrug wist uit de eerste 12 competitiewedstrijden slechts 1 punt te pakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.