Home / archiefcentraal / zoektocht naar verloren enveloppe met aanzienlijke inhoud

zoektocht naar verloren enveloppe met aanzienlijke inhoud

De buurman van Karlijn Alferink is tijdens een fietstocht een enveloppe met een aanzienlijk geldbedrag verloren en heeft aan Karlijn gevraagd om dit te delen op ParelvanSalland.nl en op Facebook. Dat meldt de Parel van Salland via http://www.parelvansalland.nl/15590-2/

Daarom graag aandacht voor de onderstaande oproep! “Ik ben tijdens het ‘fietsen in de omgeving van Luttenberg een envelop met een aanzienlijk geldbedrag verloren. Mocht er iemand zijn die dit heeft gevonden of iets over weet, dan hoor ik het graag en zou ik het op prijs stellen als de envelop met inhoud weer bij mij terecht komt. Een passende vergoeding voor de eerlijke vinder.” Indien je iets weet graag contact opnemen met de redactie van de Parel van Salland.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.