zoektocht naar verloren enveloppe met aanzienlijke inhoud

De buurman van Karlijn Alferink is tijdens een fietstocht een enveloppe met een aanzienlijk geldbedrag verloren en heeft aan Karlijn gevraagd om dit te delen op ParelvanSalland.nl en op Facebook. Dat meldt de Parel van Salland via http://staging2.parelvansalland.nl/15590-2/

Daarom graag aandacht voor de onderstaande oproep! “Ik ben tijdens het ‘fietsen in de omgeving van Luttenberg een envelop met een aanzienlijk geldbedrag verloren. Mocht er iemand zijn die dit heeft gevonden of iets over weet, dan hoor ik het graag en zou ik het op prijs stellen als de envelop met inhoud weer bij mij terecht komt. Een passende vergoeding voor de eerlijke vinder.” Indien je iets weet graag contact opnemen met de redactie van de Parel van Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.