zaalvoetbalteam vergane glorie wint sterk bezet kersttoernooi rohda raalte

Het toernooi kende een zeer sportief verloop met een overduidelijke winnaar. ZVT Vergane Glorie won alle wedstrijden. Keeper Michel Rabelink hoefde geen enkele keer de bal uit het doel te vissen en de veldspelers troffen elf maal het doel in 5 wedstrijden.

Runner-up Zwarte Schapen werd in een onderlinge strijd met gemak aan de kant gezet (3-0). Ook de overige teams scoorden er ondanks de korte wedstrijdjes lustig op los en daarmee was het in grote getalen aanwezige publiek de grote winnaar.

Scheidsrechters Bé Hamer en Gerard Bloo memoreerden tijdens de prijsuitreiking nogmaals aan het sportieve spel en dankten de organisatie voor een goed verlopen toernooi.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.