wordt de matzerschool van de troon gestoten

Tafeltennisvereniging Wijhe houdt in de kerstvakantie het traditionele Albert Heijn Scholierenkampioenschap Tafeltennis in haar clubgebouw aan de Lange Slagen. De afgelopen twee jaar presteerde de leerlingen van de Matzerschool het beste. Winnen zij dit jaar opnieuw of is de Bongerd, Jozefschool, de Peperhof of Tellegenschool nu beter? De inschrijvingen zijn gestart en het belooft wederom een spannende strijd.

Scholierentoernooi
Op dinsdag 22 december 2015 spelen de kinderen uit de groepen groep 5 t/m 8 het Albert Heijn Scholierentoernooi. De beste spelers winnen natuurlijk een mooie beker. Ook mogen zij op 2 maart 2016 meedoen aan de Sallandse Kampioenschappen in Heino. 

Kindertafeltennisfeest
Op woensdagmorgen 30 december 2015 komen de kinderen uit de groepen 3 en 4 in actie. Speciaal voor deze groepen organiseert de TTV Wijhe het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest met leuke behendigheidsspelletjes. Ook hier krijgen de winnaars een leuke prijs. Onder alle deelnemers van het Kindertafeltennisfeest verloot TTV Wijhe vier vrijkaartjes voor Ballorig 

Gratis trainen
Voor de deelnemers uit groep 5 t/m 8 organiseert TTV Wijhe twee trainingsmiddagen: op woensdag 9 december en woensdag 16 december van 15.00 uur tot 16.30 uur. Batjes en balletjes zijn aanwezig. 

Inschrijving gestart
Opgave voor beide activiteiten is mogelijk tot woensdag 9 december 2015 via een mailtje naar ttvwijhe@hotmail.com onder vermelding van de naam van de deelnemer/deelneemster, de school, de groep, interesse voor de inlooptraining (voor groepen 5 t/m 8) en een telefoonnummer voor noodgevallen. Een paar dagen voor het toernooi krijgt iedere deelnemer een bevestiging met de speeltijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.