witte warme kerst in zicht

Een witte Kerst hebben we al een tijdje niet meer gehad, maar dit jaar waarschijnlijk wel. Niet met grote witte vlokken sneeuw, maar met witte bloesem aan de bomen. En dat in december. De boom bij het oude ING-gebouw aan de Kerkstraat in Raalte staat volledig in bloei. 

De subtropische lucht gaat de komende dagen op transport naar Nederland. Ten westen van de Canarische Eilanden komt een luchtstroom op gang, die van oorsprong erg warme lucht richting Europa transporteert. De overgang naar een andere luchtsoort gaat vaak gepaard met regen en dat merken we. Vandaag, op 15 december, is de minimumtemperatuur 12 graden. Morgen wordt het lokaal zelfs 17 graden. Het belooft op langere termijn zeer zacht weer te blijven, aldus MeteoGroup. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.