witte piet wordt verwelkomd in holstohus theater olst

Theater Zonder BlaBla komt woensdagmiddag 2 december naar het Holstohus Theater in Olst. De veelzijdige artiest Martin Forget speelt dan ‘Witte Piet’ in de gelijknamige kindervoorstelling.

Witte Piet zit niet lekker in zijn vel. Hij is namelijk de enige Piet die wit is. Alle andere pieten zijn zwart. Hij besluit dat hij geen Piet meer wil zijn en gaat op zoek naar wie hij is. Tijdens die zoektocht verandert hij in een cowboy, een fietser, een musicus. Wie wil hij zijn? Hoe kan hij iemand worden? Uit de totale chaos van zijn zoektocht komt een nieuwe identiteit naar boven. Eén waar elk kind zich in kan vinden.

Martin Forget maakt familievoorstellingen, theatervoorstellingen, mime-animaties en straattheatervoorstellingen die interactief zijn. Zijn organisatie ‘Theater Zonder Blabla’ heeft zich gespecialiseerd in theatervoorstellingen, workshops en cultuurprojecten voor kinderen tot 12 jaar oud. Met ‘Witte Piet’ brengen ze een spannend verhaal met korte onderdelen waarin Martin speelt met thema’s als vriendschap, eigenwaan, onzekerheid en dromen.

De voorstelling vindt plaats op woensdag 2 december om 14:30 uur in het Holstohus Theater in Olst. Kaarten kosten acht euro en kunnen worden gekocht op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.