winterwandeling langs prachtige omgeving twentseweg

Vanaf ‘Klavertje Vier’ in Heino is er maandagmiddag 28 december een winterwandeling. Agnes Neimeijer neemt de deelnemers mee naar de prachtige omgeving van de Twenteweg. De wandeling voert langs oude boerderijen, weilanden, houtsingels en bossen. Er wordt aandacht besteed aan de natuur en de geschiedenis van de streek.

Halverwege de tocht is er warme chocolademelk en zelfgebakken cake. Bij ‘Klavertje Vier’ teruggekomen kan je bij een heerlijk vuur genieten van een glaasje glühwein. Ook is het mogelijk om de expositie van Agnes te bekijken. 

De wandeling van circa 5 kilometer begint om 13.30 uur bij ‘Klavertje Vier’ aan de Haarsmaatweg 3 in Heino. Kosten bedragen vier euro per persoon. Voor opgave kun je bellen naar 0572-391955 of mailen naar h.nijmeijer@online.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.