willie overtoom in gesprek met go ahead eagles

Op Twitter werd Overtoom de vraag gesteld of Go Ahead Eagles een mogelijkheid is. “Is contact geweest dus we zullen zien of dat wat kan gaan worden”, was het antwoord van de middenvelder.

Willie Overtoom kent een zeer opmerkelijke carrière. Hij speelde in de jeugd bij AZ, brak daar niet door en werd verhuurd aan Telstar. Daar maakte hij in negen wedstrijden weinig indruk, waarmee zijn loopbaan. als profvoetballer erop leek te zitten. Overtoom streek in 2007 neer in de Hoofdklasse en ging aan de slag bij Hollandia.

Comeback
In Hoorn speelde de middenvelder de pannen van het dak en een transfer naar het veel hoger spelende Heracles volgde. Ook in Almelo was Overtoom echter de held en hij schopte het zelfs tot drie interlands voor Kameroen. Na een aantal sterke seizoenen nam AZ hem begin 2013 over en Overtoom leek klaar voor de top.

De middenvelder kwam in Alkmaar echter niet voor in de plannen van trainer Dick Advocaat. Na een handjevol wedstrijden vertrok hij naar Zulte Waregem, maar ook dat avontuur was hoogst ongelukkig. Begin 2015 werd het contract ontbonden en sindsdien is Overtoom clubloos.

Fit
Ondanks het feit dat Overtoom al bijna een jaar zonder club zit, hoeft men zich in Deventer geen zorgen te maken over zijn fysieke gesteldheid. Dat verzekert de middenvelder eveneens weten op zijn Twitteraccount. “Ik train elke dag met jongens die een club zoeken, zoals Sno en Koenders.”

[tweetwidget type=”single” query=”677191519850405888″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]
[tweetwidget type=”single” query=”677231538891812864″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.