Home / archiefcentraal / will knox verzorgt warm huiskamerconcert culture club

will knox verzorgt warm huiskamerconcert culture club

December is ‘warme huiskamerconcerten maand’ bij Culture Club de Haere, want zondag 13 december speelt Will Knox in de huiskamer. Will Knox is een singer-songwriter uit London. Op achttienjarige leeftijd verhuisde hij naar Amerika om zijn muziekcarrière voort te zetten in the city that never sleeps: New York. New York heeft een grote impact op zijn schrijfstijl. Gewapend met een pen en een notitieboekje zit hij uren in de metro en observeert. De inspiratie die hij opdeed in New York is omgezet in zijn debuutalbum: The Matador and the Acrobat. 

Na zijn debuutalbum kwam zijn tweede album, The River Ink. Will Knox combineert op dit album akoestische en elektronische composities, waarmee hij een extra dimensie toevoegt aan zijn folk roots. De nieuwe invloeden komen deels voort uit de diverse samenwerkingspartners voor zijn album, zoals Peter Gordeno (Depeche Mode, The Who), Charlie Midnight (James Brown, Joni Mitchell), en Marcus Killian (Lionel Richie, Kaiser Chiefs). Will heeft de laatste tijd uitgebreid door Amerika en Europa getourd, o.a. als support voor onder andere Art Garfunkel, Andy Grammer, en Dotan.

Zondag 13 december staat Will Knox in de huiskamer van Culture Club de Haere. Aanvang om 18:00 uur en een kaartje kost tien euro, te reserveren via website. Voor het huiskamer concert kun je genieten van maaltijd die wij serveren vanaf 17:00 uur voor eveneens tien euro. De maaltijd dient 48 uur van tevoren te worden gereserveerd.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.