wijhes mannenkoor familiekerstconcert in rk olv kerk

Het Wijhes Mannenkoor verzorgt een familiekerstconcert op maandag 14 december in de RK OLV Kerk in Wijhe. De aanvang is om 19.30 uur. Het belooft een uitvoering waarbij familieleden van de koorleden hun muzikale bijdrage leveren in zang en muziek. Door deze uitvoering nemen zij het publiek mee richting de kerstsfeer. De uitvoering is voor iedereen toegankelijk.

Het Wijhes Mannenkoor is een stukje cultureel erfgoed met een zeer rijk repertoire aan liederen, ook in de moderne versie. Zij zingen ook op 21 december in Zorgcentrum het Averbergen in Olst (aanvang 19.00 uur) en op 24 december bij de Kerstnachtdienst in de Nicolaaskerk in Wijhe (aanvang 22.30 uur). 

Het Mannenkoor is ook op zoek naar nieuwe leden die het koor nog meer uitstraling kunnen geven. Je mag dan twee maanden op proef meezingen. Repetities zijn op maandag in het Langhuus in Wijhe. Voor meer informatie kijk je op staging2.wijhesmannenkoor.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.