wijhe92 alsnog onderuit tegen bwo

De wedstrijd begon niet goed voor Wijhe’92. In de veertiende minuut kwam BWO op voorsprong. Een lange bal kwam via Timo Voss van BWO voor de voeten van Vincent Bilanovic die de bal binnen werkte voor BWO. In de 32e minuut kwam BWO op 2-0. Ditmaal was de doelpuntenmaker Timo Voss en kwam de assist van Wesley van Houten.

In de tweede helft kwam Wijhe’92 beter voor de dag. Tien minuten na rust maakte Wijhe’92 de aansluitingstreffer. Het doelpunt kwam op naam van Dylan Kramer die profiteerde van onoplettendheid achterin bij BWO. In de 80e minuut kwam Wijhe’92 weer op gelijke hoogte. Echter kon Wijhe’92 niet lang genieten van het gelijke spel. In de 88e minuut kwam BWO weer op voorsprong. Na slecht wegwerken van de keeper van Wijhe’92 scoorde Jesse Bouwhuis via een kopbal de 3-2. Ver in blessuretijd maakte BWO ook nog de 4-2.

Wijhe’92 blijft op de laatste plek staan in de Tweede klasse J met zes punten. Concurrent ATC’65 heeft gelijkgespeeld tegen Helios Deventer. Het verschil tussen de nummers dertien en veertien is nu vier punten. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop voor Wijhe’92. Na de winterstop hervat Wijhe’92 de competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.