wiejes kabaret in capellenborg theater wijhe

Wiejes Kabaret staat op woensdagvond 30 december in het Capellenborg Theater in Wijhe. De cabaretiers reflecteren op het afgelopen jaar en sluiten het in stijl af in de voorstelling ‘Tis mar hoej’t bekiekt’.

Gerrit Hulleman en Anton Kleine Schaars beantwoorden in Tis mar hoej’t bekiekt de vragen: Wat heeft ons het afgelopen jaar beziggehouden? Hoe hebben we naar bepaalde zaken gekeken en hoe hadden we ze kunnen bekijken? Wat hadden we anders kunnen doen? We nemen afscheid van opnieuw een bijzonder jaar.

De voorstelling behandelt onrust in de wereld, een grote vluchtelingenstroom, geweld, oorlog. Iedereen heeft er een mening over. Met hulp van de zaal lukt het misschien om deze zaken in een ander perspectief te zetten, voordat we het nieuwe jaar in stappen. Gerrit en Anton worden muzikaal ondersteund door Marieke Ravenhorst, Popko Hut en Frank Korsmit. Samen met hen blikken de bezoekers in streektaal terug met de focus op de regionale en lokale werkelijkheid geserveerd met een lach en een traan.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 30 december om 20:15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten tien euro en zijn te koop via staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.     

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.