wie is de beste speurneus van parochie h kruis

Voor alle kinderen van de parochie H. Kruis in Raalte wordt ook dit jaar weer een speurtocht georganiseerd. Kinderen kunnen met ouders, opa’s en oma’s een bezoekje brengen aan alle kerken van de parochie. In elke kerststal zal één voorwerp staan, liggen of hangen. Iets dat er in de tijd van Jezus’ geboorte zeker nog niet was. Je kunt zo niet alleen heel veel verschillende kerststallen bekijken, maar misschien ook dingen vinden die er eigenlijk niet horen.

In alle kerken zullen formulieren liggen waarop je kunt zien wanneer alle andere kerken open zijn. In ieder geval is dat op eerste en tweede kerstdag en de zondag na de kerst. Op het formulier kun je invullen welk ‘vreemd’ voorwerp je gevonden hebt in de kerststal en ook je naam en adres. Vorig jaar wisten heel wat kinderen de goede oplossing. Na Driekoningen wordt de beste speurneus bekend gemaakt en daar zit een prijsje aan verbonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.