wesepe sluit 2015 af met een nederlaag

In de klasse 5H heeft Wesepe de uitwedstrijd tegen Terwolde met 2-0 verloren. De uitslag stond bij de rust al op het scorebord.

Volgens Bert van Losser, de trainer van Wesepe, had zijn ploeg slimmer moeten zijn. “Ik had vooraf gewaarschuwd dat we geen ruimte moesten weggeven. Terwolde is een ploeg die je het idee kan geven dat je goed in de wedstrijd zit en dan ineens kan toeslaan.” Volgens Van Losser vielen beide doelpunten na een fout van Wesepe. “Bij de 1-0 dekken we niet goed en komen we afspraken niet na, en bij de tweede treffer scoort Terwolde uit een counter. Als je dan ook nog met 10 man komt te staan (Stefan Jansen kreeg twee gele kaarten, red.) dan weet je dat je achter de feiten aan loopt.” Van Losser verwijt zijn elftal vooral dat ze niet ‘slim’ genoeg met de kansen zijn omgegaan. “We waren daarin te onrustig”.

Over het verloop van de eerste seizoenshelft is Van Losser gematigd tevreden. “Ik heb 19 punten ingecalculeerd dat we zouden hebben voor de winterstop, en we hebben er nu 16. Maar dit Wesepe kan meer, we zijn niets minder dan de nummer 4 en 5 Terwolde en Orderbos. Al met al denk ik dat we zullen uitkomen op ongeveer 35 tot 40 punten”. De eerste punten van 2016 kunnen op 24 januari behaald worden als Wesepe op bezoek gaat bij Wissel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.