wat zet ik op tafel tijdens de kerstdagen

Wat zet ik op tafel tijdens de kerstdagen? Een vraag waar veel mensen in deze tijd mee bezig zijn. Weet je het nog niet? Kom dan bij keurslagerij Albers kijken en proeven. De slagerij houdt op vrijdag 11 december tussen 10.00 en 17.00 uur en zaterdag 12 december tussen 10.00 en 16.00 uur een proeverij.

“Wij laten op deze dagen zien wat er allemaal bij ons is te verkrijgen. Van een groot stuk vlees of lekkere handgeknoopte rollade die je zelf kunt bereiden tot kant en klare producten die je zo kunt serveren of alleen nog maar hoeft te verwarmen. In onze winkel ligt ook een gratis receptenblad en een kerstbestellijst klaar. Ook op staging2.albers.keurslager.nl kun je veel vinden. Kom gerust langs en wij helpen je graag met advies voor een geslaagd kerstdiner.”

Je vindt Keurslagerij Albers aan de Molenhof 13 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.