Home / archiefcentraal / wat is dementie nou precies

wat is dementie nou precies

Het Alzheimercafé vindt weer plaats op 5 januari in het Annahuis in Raalte. Het onderwerp van deze avond is ‘Wat is dementie?’. Klinisch geriater Ellen Elbrecht van het Deventer Ziekenhuis komt vertellen over dementie. Als je vergeetachtig bent, betekent dit dan dat je dement wordt? Is alzheimer hetzelfde als dementie? Is behandeling mogelijk? Dit zijn voorbeelden van vragen waar je deze avond antwoord op krijgt.

De inloop is om 19.00 uur. Het programma start om 19.30 en rond 21.30 is het einde van de avond. Toegang is zoals altijd gratis en parkeren kan op de Herenhof. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je terecht bij Pauline Achtereekte via 0572-358283 of via p.achtereekte@carinova.nl.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.