warmste kerst ooit start in heino

Met die hoge nachelijke temperaturen is het wel zeker dat vandaag de records gebroken gaan worden. Want daar hoeven de temperaturen in het zuiden en zuidoosten van het land alleen maar heel iets op te lopen tot rond 15 graden.

Die hoge temperaturen komen zachte lucht die met een stevige sterke zuidwestelijke wind wordt aangevoerd. En dan komt vandaag de zon er ook nog geregeld bij kijken. Terrasjesweer dus.

De officiële records zijn trouwens al gebroken. Want vannacht was het in De Bilt warmer dan de recordtemperatuur van overdag. Maar aan dat record doen we niet mee, want waarom zouden we De Bilt als ijkpunt nemen, er is meer Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.