Home / archiefcentraal / wandel het oude jaar uit in broekland

wandel het oude jaar uit in broekland

In Broekland kun je op 27 december alvast het oude jaar uitwandelen. Start bij café Hoppe een mooie wandeling rondom Broekland van 5 of 10 kilometer tussen 11.00 en 12.00 uur. Om het voor iedereen toegankelijk te maken is besloten twee euro inschrijfgeld per volwassene te vragen. Kinderen mogen gratis mee. Er wordt gezorgd voor een leuke sfeer op het terras en natuurlijk is er koffie/thee, glühwein, warme chocolademelk, snert en goulashsoep aanwezig. 

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.