Home / archiefcentraal / vvd kritisch over azc bij leven in raalte

vvd kritisch over azc bij leven in raalte

Alexander Kreule doet publiekelijk zijn zegje namens de plaatselijke VVD over het AZC bij Omroep Wakker Nederland. “Tenzij er vanavond iets geks uit de hogehoed komt, gaan wij tegen stemmen. Want het is eigenlijk niet verstandig om mensen op een industrieterrein te laten wonen. Daarnaast is het gewoon een te fors aantal. Raalte heeft 20.000 inwoners en groeien daarom nu ineens met vijf procent. Met mensen die de taal niet kennen. En daarnaast denken we ook dat het de economie gaat tegenwerken, doordat we beperkt worden in de uitbreidingsmogelijkheden van ons industrieterrein.

Vanavond, 7 december, wordt om 19.30 uur in de raadszaal van het Raalter gemeentehuis besloten of het AZC op bedrijventerrein De Zegge VII er definitief komt. Een meerderheid van de gemeenteraad is vóór het plan en de kans dat het AZC er komt is dus groot. 

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.