vrouw vermist tijdens rit naar nijverdal

Een 63-jarige vrouw uit Nijverdal wordt sinds vrijdag vermist toen zij in Heerenveen op de trein stapte om via Zwolle naar Nijverdal te reizen. De vrouw stapte om 20.00 uur op de trein, maar kwam nooit aan op haar bestemming.

De vrouw is ongeveer 1,70 meter lang, heeft een tenger postuur, een blanke huidskleur, blauwe ogen, kort blond Bobline kapsel. Ze heeft schoenmaat 38, een forse neus, draagt een ketting met Indonesisch eikeltje, zwarte kleding en zwarte laarsje met hak.

Heb jij de vrouw gezien, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

Update

De vermiste vrouw is in goede gezondheid aangetroffen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.