Home / archiefcentraal / vrijwilligers savas nieuwe kleding met hulp sponsoren

vrijwilligers savas nieuwe kleding met hulp sponsoren

Mede dankzij een aantal sponsoren heeft SaVas voor haar vrijwilligers nieuwe kleding aangeschaft. De oude kleding was op en erg gedateerd. “Met de nieuwe kleding kunnen we zeker weer jaren door.” Sponsoren DDMC, Vistraiteur Roescher, Elco en Sinds ’77 worden hierbij bedankt voor hun steun.

SaVAS
SaVas is de Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten. Bij deze vereniging zwemmen mensen met een beperking of mensen die ondersteuning kunnen gebruiken in het zwemmen. Denk hierbij aan mensen met een vorm van autisme tot mensen met een fysieke beperking tot mensen met het syndroom van Down. Dit kan recreatief, therapeutisch, wedstrijdgericht of simpelweg voor zwemles. Ons motto is dan ook: ‘Iedereen is welkom!’.De vereniging draait geheel op vrijwilligers die op woensdagavond of zaterdagochtend ervoor zorgen dat deze mensen toch hun sport kunnen beoefenen of hun zwemdiploma kunnen behalen. 

“Hiervoor zijn natuurlijk aardig wat vrijwilligers nodig. En laten we daar nou net een tekort aan hebben. Dus ben of ken jij iemand die het een uitdaging vindt om met mensen om te gaan, te leren, te motiveren en te enthousiasmeren? Neem dan contact op met ons door een mail te sturen naar: info@savasraalte.nl.”

Er wordt gezocht naar vrijwilligers die les willen geven en vrijwilligers voor een bestuurlijke functie. “Beiden nemen wekelijks niet veel tijd in beslag en je maakt er zoveel mensen blij mee.” Mocht je meer willen weten over SaVAS, kijk dan even op http://www.savasraalte.nl

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.