vrijwilligers oudheidkamer helpen bij zoektocht naar familie

De vrijwilligers van Oudheidkamer van Wijhe staan op 12 december klaar om jou te helpen bij zoektocht naar familie. Wie zijn jouw voorouders, waar hebben zij mogelijk gewoond, gewerkt en lief en leed gedeeld? Heb je zelf nog oude foto’s, documenten, trouwboekjes en bidprentjes, neem deze dan vooral mee om de zoektocht te vergemakkelijken.

Deze documenten worden ook ter plaatste gescand. De documentaties of foto’s kun je gelijk weer mee naar huis nemen. Toegang is gratis en voor koffie stellen zij een kleine bijdrage op prijs. Je hoeft geen lid te zijn. Lid worden kan ook ter plaatste. De Oudheidkamer aan de Kerkstraat 34 in Wijhe is open van 10.30 tot 16.00 uur. De genealogische inloopdagen zijn steeds elke tweede zaterdag van de maand van september tot en met april. “Wij hopen u te ontmoeten en iets voor u te kunnen betekenen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.