vrachtwagen knalt op auto met zwangere vrouw

Op de N348 bij Raalte is donderdagochtend een vrachtwagen achterop een auto met daarin een zwangere vrouw geknald. Dat gebeurde op de rijstrook van Raalte naar Deventer, net voorbij de rotonde, ter hoogte van snackbar Anytyme Snack & Dine. De vrouw raakte lichtgewond en is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de auto stond stil om linksaf te slaan, naar de parkeerplaats van de snackbar. Vermoedelijk zag de vrachtwagenbestuurder dit te laat, waardoor hij achterop de auto knalde. Door de aanrijding schoot de auto ongeveer honderd meter door naar voren en kwam uiteindelijk tot stilstand op het fietspad aan de andere kant van de weg.

De brandweer werd opgeroepen omdat er iemand bekneld zou zitten, maar dit bleek niet het geval. Wel checkte de brandweer of de auto niet in brand zou vliegen. Het verkeer had beperkt last van het ongeluk. Ter plaatse werd het omgeleid via de parkeerplaats van de snackbar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.