voorstelling witte piet holstohus theater olst geannuleerd

De voorstelling ‘Witte Piet’ van theaterorganisatie Theater Zonder BlaBla is geannuleerd. De voorstelling stond gepland op woensdag 2 december in het Holstohus Theater in Olst.

Vanwege privéomstandigheden van de artiest van Theater Zonder BlaBla is de voorstelling ‘Witte Piet’ geannuleerd. Deze voorstelling wordt niet verplaatst. Bezoekers die via de website kaarten kochten voor ‘Witte Piet’, zullen persoonlijk bericht ontvangen over het retourneren. Kaarten die bij de verkoopadressen gekocht zijn, kunnen worden geretourneerd bij dezelfde adressen. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.