volop kerstsfeer in centrum raalte

Het centrum van Raalte staat zondag 20 december bol van leuke kerstactiviteiten. Op de Grote Markt vind je een grote levende kerststal met natuurlijk een os en ezel, maar ook geiten, kippen, ganzen, eenden, schapen en een kameel . Uiteraard zijn Jozef en Maria ook aanwezig. Er is een sfeervolle kerstmarkt op de Grote markt en er loopt een kerstfee rond waar men een wens kan inleveren. Leuke, originele en warmhartige wensen zullen door de ondernemers van het Raalter Ondernemers Verbond verzilverd worden.

Wat dacht u van een demonstratie met sledehonden. De sledehonden lopen door het centrum en zullen regelmatig op een centrale plek staan waar kinderen kunnen knuffelen met de honden of foto’s gemaakt kunnen worden. Ook rijdt er door het centrum een arrenslee waarop kinderen kunnen meerijden door de winkelstraten. In de Waag (voor bij Creashop Duijmelot en MIXXL) wordt een kleine kerstfair met diverse standjes georganiseerd en u genieten van gerechtjes van een grote barbecue. Heel bijzonder is de Giant Snowglobe, een grote doorzichtige bol in kerstsfeer, compleet met sneeuw, waar je in kan staan met bijvoorbeeld het gezin, familie en vrienden. Hier wordt dan een leuke foto van gemaakt. Deze foto wordt meteen geprint en als kerstkaart meegegeven. De Swinkling en het orkest van St. Caecilia zorgen er voor dat je in de juiste kerststemming komt.

Op zowel zaterdag 19 december als zondag 20 december loopt van 13.00 tot 17.00 uur de Kerstman met zijn kerstdames rond in het centrum. Ze delen Glühwein en warme chocomelk uit aan het winkelend publiek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.