volg de opleiding zweefvliegen in lemelerveld

iFly is speciaal bedoeld voor havo- of vwo-scholieren met ten minste wiskunde en natuurkunde in hun vakkenpakket, maar ook voor studenten die havo of vwo met deze vakken al hebben afgerond. Ze mogen nog geen vliegervaring hebben (hooguit een korte cursus zweefvliegen), en ze moeten voldoen aan de medische voorwaarden voor de burgerluchtvaart. Jeugdige iFly zweefvliegers kunnen rekenen op een forse tegemoetkoming in de cursuskosten, een gratis theorie- en logboekje en korting op het KNVvL lidmaatschap. Bij elkaar loopt het voordeel op tot bijna 300 euro.

De kandidaten kunnen zich tot en met 15 januari 2016 aanmelden via het inschrijfformulier op de website van de KNVvL Afdeling Zweefvliegen (staging2.ifly.zweefportaal.nl). Tot nu toe was de vraag elk jaar groter dan het aanbod. Gemiddeld konden twee van de drie aanvragen een positief antwoord krijgen. De KNVvL verdeelt de deelnemers over de zweefvliegclubs en houdt daarbij rekening met de voorkeur van de kandidaat. Voor jongeren in Salland/Overijssel is Aero Club Salland bij Lemelerveld (staging2.aeroclubsalland.nl) de ideale optie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.