vierdaagse wandeltraining in en om hellendoorn

Wandelsport Haarle geeft vanaf woensdag 6 januari 2016 weer een vierdaagse wandeltraining. Iedere woensdag tot en met eind juni wordt er gezamenlijk gewandeld. Er wordt begonnen met vijftien kilometer en de training eindigt eind juni met de veertig kilometer. Je loopt in een groep en blijft bij elkaar. Met een positieve instelling en een beetje doorzettingsvermogen moet het lukken om in 2016 een vierdaagse te lopen.

De onkosten per keer zijn 2 euro. Om 8.30 uur is het tijd voor koffie en thee. Twintig minuten later volgt er uitleg over de trainingsopbouw en om 09:00 uur start de wandeling. Startplaats is Sporthandel de Voordam aan de Koemaste in Hellendoorn. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Bezoek staging2.wandelsporthaarle.nl, mail naar wshaarle@hotmail.com of bel met Emmy Rensen tel. 0548-656380 (tussen 18.00 en 19.00 uur) vóór 31 december. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.