Home / archiefcentraal / verdiende overwinning wesepe

verdiende overwinning wesepe

Van Losser: ‘De eerste twinitig minuten gingen we mee het spel van Emst. Maar toen we voor vijfde klasse en Wesepe begrippen zijn gaan voetballen verliep het goed. Misschien scoorden wel op het goede moment in de wedstrijd, namelijk de 30e en 35e minuut en dan staat het 2-0’.

Na rust heeft het team uit Wesepe het nog even lastig gehad. ‘Uiteindelijk overwint het voetbal en hebben wij ook de drie en vier nul gemaakt’, aldus Van Losser. Hij geeft aan een aantal fantastische goals gezien te hebben en tevreden terug te kijken op de wedstrijd.

Wesepe staat nu met 16 punten uit elf wedstrijden op de zesde plek van de ranglijst.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.