veertigste editie straten volleybal toernooi komt er aan

Volleybalvereniging Rood Wit ’75 uit Wijhe houdt op zondag 10 januari voor de veertigste keer het welbekende stratenvolleybaltoernooi. Stel daarom gauw je team samen met buren, vrienden, familie, collega’s of ander gezellig gezelschap en ga de strijd aan met andere teams.

Per team geldt een minimum van zes spelers, waaronder twee dames en een minimumleeftijd van zestien jaar. De kosten van dit toernooi bedragen 25 euro per team. Opgeven kan tot uiterlijk 19 december a.s. via de mail stratentoernooi@roodwit75.nl of telefonisch bij Alien ter Mate 0570- 52 45 28.

Ook zal Airplay Radio deze middag aanwezig zijn om vanaf onze locatie haar sportuitzending te verzorgen en de uitslagen bij te houden. Het toernooi vindt net zoals andere jaren plaats in Sporthal de Lange Slagen in Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.